Hangtags

Vanaf €183,20

Hangtags of aanhangkaartjes zijn een essentieel item voor jouw product. Natuurlijk voor de prijs - wel zo fijn als je klant meteen weet wat een product kost - maar zeker ook voor de uitstraling van je merk. Plaats daarnaast extra productinformatie op de hangtags of vertel je klanten meer over het verhaal achter jouw merk. Duurzaam geproduceerd in Nederland, van 100% gerecycleerde papiersoorten of FSC-papier.

 START MET ONTWERPEN

Bekijk voorbeelden >

Ontwerptips voor hangtags >

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

Verschillende soorten hangtags bestellen

EE Label Factory geeft de keuze uit 8 verschillende papiersoorten en verschillende koordjes en lintjes om de kaartjes aan je product te kunnen bevestigen. Je kunt dus kiezen voor het ontwerp dat het beste bij jouw merk past.

Daarnaast kun je een inlay bestellen - dit is een dunner kaartje wat je als extra laag achter, of voor je hangtag hangt. Of je stopt de inlay tussen een gevouwen kaartje. Zo houd je de buitenkant van de hangtag eenvoudig en kun je het verhaal aan de binnenkant kwijt. Wil je liever een innaailabel voor de maatlabels kleding? Bij EE Label Factory kun je diverse kledinglabels bestellen. 

De levertijd is slechts 7 werkdagen, daarom worden de kaartjes en lintjes los verpakt.

 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS