Geweven labels

Vanaf €272,89

Luxury damast, fijn geweven en duurzame labels met garens van gerecycled polyester of biologisch katoen. We produceren deze hoogwaardige kwaliteit geweven labels om jouw ontwerp optimaal tot zijn recht te laten komen op de kleine oppervlakte van een label. Het merklabel is een hele belangrijke afzender van jouw merk. Zonder merklabel heeft je product geen waarde. Naar ons idee wordt dit vaak onderschat en wordt een label last-minute besteld. Daarvoor bieden wij de perfecte oplossing: wij garanderen hoge kwaliteit én super snelle levertijd voor jouw unieke merklabels! Bestel vanaf 250 stuks

BESTEL GEWEVEN LABELS

BEKIJK LABELS BIOKATOEN

Minder dan 250 stuks geweven labels nodig? Bekijk de webshop van ons zusterbedrijf Nominette. 

Instructievideo's weeflabels
Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

Welk geweven label ga je bestellen?

Je brand label, merklabel, geweven label, geweven etiket; het zijn allemaal woorden voor jouw unieke, eigen merketiket. Of het nu gaat om een kledinglabel of een label voor je designstuk. Pas met zo’n merkdrager geef je waarde aan jouw product. Als EE je geweven merklabel maakt kun je ervan op aan dat het er perfect uitziet. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding gecombineerd met een gegarandeerde levertijd van 7 werkdagen maakt de keuze voor EE Label Factory makkelijk.

En voor welke kwaliteit ga je kiezen? Heb je bijvoorbeeld een lichte ondergrond en een donkere tekst of logo dan adviseren wij de kwaliteit Edelweiss, dan weven we een extra spoel in de lichte kleur, zodat je nauwelijks doorschijn ziet van de donkere kleur. Wij denken stap voor stap mee wanneer je kiest voor label bedrukken. Het meedenken gaat verder dan de geweven label, ook over hang tags kunnen wij je bijvoorbeeld alles vertellen.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS