Druklabels

Vanaf €187,73

Bedrukte labels van biologisch katoen of gerecycled polyester, als alternatief voor geweven labels. Een druk label kan een goedkoper alternatief zijn voor een geweven label. Of het kan zijn dat een bedrukt label beter past bij het eindproduct, of de beoogde uitstraling. In de jeanswereld zie je bijvoorbeeld veel creatieve bedrukte labels. Ook voor lingerie, badmode en verschillende interieur- en lifestyle producten is een bedrukt label een veel voorkomend alternatief voor een geweven label.

BESTEL DRUKLABELS

Minder dan 250 stuks labels nodig? Bekijk de webshop van ons zusterbedrijf Nominette. 

Uploadtips digitale druk > 
Uploadtips hoogdruk >
Uploadtips volvlak druk >
Voorbeelden druklabels >

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      


Duurzame druk labels van hoge kwaliteit

De combinatie tussen ondergrondmateriaal (het type band) en de druktechniek leidt tot prachtige labels. EE staat voor duurzaamheid vandaar dat wij band typen aanbieden van gerecycled polyester en biokatoen.

Je brand label, merklabel, gedrukt label, logo etiket; het zijn allemaal woorden voor jouw unieke, eigen merketiket. Pas met zo’n merkdrager geef je waarde aan jouw product. Als EE jouw logo drukt  kun je ervan op aan dat het er perfect uitziet. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding én een gegarandeerde levertijd van 7 werkdagen maakt de keuze voor EE Label Factory makkelijk. Deze services gelden overigens voor al onze producten, dus ook voor een hangtag of voor de maatlabels.

 

 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS